Tillbaka till prislista

OLA PLEX

Ola Plex är en unik och patenterad molekyl som sammanlänkar hårets svavelbindningar, och ger ditt hår nytt liv. Produkten gör att du till stor del kan laga ett trasigt hår och undviker att håret bryts av i en färgbehandling.
(När du gör en Ola Plex behandling hos oss får du möjlighet att köpa med dig Ola Plex No 3 till ett förmånligt pris på 200kr.
Användning: 1 gång / veckan. Minst 10 min verkningstid, gärna över natten. Appliceras helst i handdukstorkat rent hår och tvättas ur efter minst 10 min eller på morgonen.)

| Olaplex No 1 och No 2 |
Används på salong i färgbehandling eller som fristående salongskur.

| Olaplex No 3 |
En inpackning du gör hemma för att bevara och maximera effekten.

| Ola Plex Shampoo & Conditioner |
Jobbar på hårets egna fuktbalans, och hjälper till att återställa den.
 

OLA PLEX IN COLOR/CUT
Vi erbjuder följande OlaPlex behandiingar som du kan lägga till din klipp- och färgbehandling.

OLA PLEX TREATMENT 390kr
Gör detta vårdande tillägg till din klippning/färg med Ola No1 och No2. Du ger ditt hår nytt liv och förebygger att få torrt och skört hår.

OLA PLEX FULL LUXURY 790kr
För dig med extremt torrt, behandlat och blekt hår. Är du inne i en process där du ska gå från mörk till väldigt ljus, är detta en behandling vi starkt rekommenderar. Vi dubblar kuren med No1 och No2, och du får även Ola Plex No3 med dig hem.


OLA PLEX SOLO
För dig som enbart vill göra en Ola Plex behandling. Här kan vi erbjuda dig två alternativ.  

OLA PLEX TO GO 390kr
Den mest djupverkande och effektiva varianten. Vi applicerar No 1 och 2 efter en peelingtvätt på håret. Du går härifrån med produkten i och sköljer ur den hemma, gärna dagen efter för bästa resultat.

OLA PLEX TREAT AND STYLE 790kr
För dig som vill fullfölja hela behandlingen på salongen. Vi gör först en peelingtvätt på håret, och applicerar sedan No1 och No2. Därefter får du sitta i värme 10 min. Kuren sköljs ur och vi avslutar med en enkel styling.